online winkel christelijke jongemannen

Op dit mannenblog komen regelmatig producten voorbij die je misschien wel zou willen kopen. Nou via deze online winkel voor christelijke jongeren en mannen kan je kleding, boeken en andere dingen aanschaffen waar we regelmatig over bloggen. Blogs die bijvoorbeeld veel gelezen worden zijn die over de zwembroek en de sollicitatie kleding.

Deze online winkel is vooral een affiliatie shop. Dat betekent dat we de webshop niet echt zelf runnen. Via de links wordt je rechtstreeks naar de webshop gebracht waar je de producten kunt kopen.We kiezen een aantal producten uit. Van zwembroeken bijvoorbeeld staat alleen maat M in een kleur in de shop, de rest van de maten en kleuren kan je vinden via de betreffende webshops.

Uiteraard gebeurt dit met toestemming en een wederzijds belang van de betreffende webshops. Wie weet komen er ooit nog eens producten bij die we echt op voorraad hebben. Als je een goed idee hebt plus opslagruimte, je weet ons te vinden.

De producten die je via onze online winkel aanschaft kosten niets meer of minder dan als je ze rechtstreeks aanschaft. Het mooie is dat wij een klein bedrag ontvangen voor elke aankoop die via onze webshop gedaan is. Dus hopelijk wil je ons gedenken. Koop alleen iets als je het echt nodig hebt!