Weggeefactie houten horloge, narcis en telefoonhoes uit het vorige blog

Heb jij deze onderstaande foto’s de afgelopen tijd voorbij zien komen? Dan weet je dat we al even bezig zijn met het opwarmen van een weggeefactie. En nu is het zover: weggeefactie houten horloge, narcis en telefoonhoes! Lees hieronder wat we precies weggeven en wat de spelregels van deze actie zijn.

Die actie heeft alles te maken met het blog dat we gisteren publiceerden over de houten gadgets van Creative Use of Technology. We mochten voor €100,00 wat spullen uitzoeken en daar een blog over schrijven. En uiteraard willen we die houten gadgets weer aan jullie doorgeven middels deze actie.

Wat geven we weg in deze weggeefactie

We hadden wat kleine prikacties gedaan om jullie warm te maken voor deze actie. En gelukkig heeft dat ook nieuwe volgers opgeleverd op Instagram en Facebook en zelfs een nieuwe inschrijving op de nieuwsbrief (tip). Je hebt kans op alle drie de gadgets maar ook op één van de drie.

Houten telefoonhoes

weggeefactie houten horloge, narcis en telefoonhoesWe begonnen met de vraag op Instagram wat jullie voor spreuk op een houten telefoonhoes zouden zetten. Een aantal mensen heeft daarop gereageerd onder de foto of als reactie op de foto in het Instagram verhaal en er kwamen leuke spreuken uit. Maar te weinig spreuken om het leuke ervan te generaliseren. Daarom heb ik er voor gekozen om de standaard spreuk van de telefoonhoes te behouden. Een tweede reden is ook dat het personaliseren van de spreuk een paar euro’s kost waardoor ik maar twee gadgets zou kunnen bestellen in plaats van drie. Als je deze spreuk niet leuk vind kan je zelf een gepersonaliseerde kopen natuurlijk.

Houten Narcis

houten narcis christelijke jongemannenDaarna kwam de vraag over de cactus. Jullie kennen inderdaad mensen die zelfs een cactus nog dood kunnen laten gaan. Nou, met deze houten narcis is daar geen kans op. Deze Narcis komt netjes plat verpakt naar de winnaar toe. Hij zit aardig stevig in elkaar nu trouwens dus wie weet kunnen we hem beter in elkaar laten zitten. Maar hij is onderdeel van deze weggeefactie. Deze houten telefoonhoes is geschikt voor de Samsung Galaxy S6 en de telefoons met dezelfde maten. (mag je zelf uitzoeken :-))

Houten horloge

houten horlogeJa wie a heeft gezegd moet b zeggen.

Maar eigenlijk vind ik dit horloge wel heel gaaf en wil ik hem gewoon houden. Maar nee, hij zit in de weggeefactie. Dit horloge heeft geen inscriptie, dus als je er liever een hebt met inscriptie kan je hem beter zelf bestellen als sinterklaas cadeau o.i.d.

Ik gun hem jullie allemaal, maar er kan er maar één winnen!

Spelregels weggeefactie houten horloge etc

Als jij in het bezit wilt komen van één of meer van deze houten gadgets kan je meedoen met de actie. Reageer voor 3 november 24.00 uur. Hele simpele actie waar je bijna niets voor hoeft te doen.

spelregels:

  1. weggeefactie houten horlogeOp Instagram en Facebook staat een post met de foto die je ook hiernaast ziet staan. Schrijf daaronder of onder dit blogbericht wat je graag zou willen winnen: horloge, telefoonhoes of de narcis. Als je ze alle drie graag zou willen hebben mag je ze alle drie noemen. Het is leuk als je er bij schrijft waarom je het graag wilt hebben maar dat heeft geen invloed op het ‘winnen’.
  2. Vergroot je kansen door op meerdere plekken te melden wat je wilt winnen. Dus op Facebook, Insta en hier betekent drie kansen om te winnen.
  3. Een ander taggen is heel leuk maar levert ALLEEN een extra kans op als je precies deze zin gebruikt: ik wil de gadget (keuze) graag weggeven aan (tag).

Wie mogen er mee doen?

Iedereen mag meedoen. Mannen, vrouwen, jong en oud mag meedoen met deze actie. Het is uiteraard wel leuk als je ons ook blijft volgen via Instagram, Facebook of de nieuwsbrief. Maar dat is geen voorwaarde voor deze actie.

Hoe wordt de winnaar gekozen

Ik schrijf alle inzenders per gadget op een klein lootje. Als je je kansen hebt vergroot krijg je een lootje voor iedere keer dat ik je naam voor die gadget tegenkom op Facebook, Instagram of de website. Mijn zoontje die nog niet kan lezen zal de winnaar trekken.

Hoe wordt de winnaar bekend gemaakt:

De winnaar of winnaars wordt/worden via deze website bekend gemaakt. Het blog waarin dit gebeurt wordt gedeeld op Instagram en Facebook. We vragen de winnaar(s) contact op te nemen via een privé bericht of email. Gebeurt dit niet binnen 7 dagen dan gaan we nogmaals een naam trekken.

Tot wanneer loopt deze actie:

Deze actie loopt tot 3 november 24.00 uur Nederlandse tijd.

Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan de Christelijke Jonge Mannen”

We zoeken nieuwe blogger (s) voor dit mannenblog

Nu je er toch bent, graag nog even aandacht voor onze zoektocht naar een nieuwe blogger voor dit blog. Je kan er hier meer over lezen.

webmaster
Volg mij

webmaster

In deze rol schrijven we de wat algemenere blogs en de blogs in de serie 'toeslaan'. Praat je ook mee in onze besloten groep op Facebook? Leuk! www.facebook.com/groups/christelijkejongemannen
webmaster
Volg mij

Dit vind je ook leuk!

  • De weggeefactie is afgesloten! Mijn zoontje zou de lootjes trekken waarop de namen zouden zijn geschreven van alle deelnemers aan deze weggeefactie. Helaas is dat niet nodig want ook deze weggeefactie heeft maar weinig deelnemers getrokken. Christelijke jongemannen houten er niet van blijkbaar? Geeft natuurlijk…
  • Dit jaar je rijbewijs gehaald en nu ga jij dit jaar voor de eerste keer kamperen? Groot gelijk! Want wat een vrijheid geeft kamperen. Kamperen is voor mij overigens automatisch kamperen met een tent. Maar das een flauw geintje tussen tent kampeerders en caravaners. Dat…
  • Gisteravond om 23.59 uur was het laatste moment dat je kon meedoen met de eerste giveaway van deze website. We gaan zo bekendmaken wie de gelukkige christelijke jonge man is die we blij gaan maken. Het is tof om te zien dat er steeds meer…
  • Een korte serie waarin we jonge ondernemers aan het woord laten. We zijn benieuwd naar hoe ze het ondernemen ervaren en hoe ze dit plaatsen in het Koninkrijk van God. In deze zesde aflevering geven we het woord aan Benny Raterman van "ANOINTED". Hij heeft…

webmaster

In deze rol schrijven we de wat algemenere blogs en de blogs in de serie ‘toeslaan’. Praat je ook mee in onze besloten groep op Facebook? Leuk! www.facebook.com/groups/christelijkejongemannen

Eén gedachte over “Weggeefactie houten horloge, narcis en telefoonhoes uit het vorige blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *