Ik hout van jou! Sinterklaascadeau voor mannen

“Ik hout van jou!” Dat was de zin die mijn opviel toen ik aan het surfen was op internet. Toen ik de link volgde kwam ik terecht bij een tof bedrijfje dat allerlei spullen van hout maakt. Ik vond het mooi! Hout en laseren, stoere combinatie met als uitkomst echt handgemaakte unieke producten die zeker geschikt zijn als Sinterklaascadeau voor mannen en vrouwen. Ik laat je hier kennis maken met een paar producten van hout die ik toegestuurd kreeg. Maar eerst wat over het bedrijf dat zo van hout hout. En hier kan je naar de weggeefactie van deze spullen!

Hout, lasersnijder en 3d-printen

Creative Use of Technology of te wel CUT is een onderneming die op dit moment gerund wordt door drie personen met een achtergrond in de stedenbouw en architectuur. Ze werken vanuit een creatief inlooppand waar de creativiteit vrije doorgang heeft. Een fijnbesnaard kunstenaarshol waar iedereen gericht is op samenwerking. De 3D printer en de lasersnijder bieden ongekende mogelijkheden om producten op maat te maken. Ze zetten deze apparaten niet alleen in voor hun eigen producten maar ook de creatieve ontwerpen van anderen maken ze graag. Van geboortekaartjes, wanddecoratie tot houten horloges en telefoonhoesjes.

Cadeaus maar ook gewoon woonaccessoires

hout lamp sinterklaas cadeau voor mannenAls je mannen vraagt wat op hun verlanglijst staat dan zijn het vaak nuttige dingen of onbetaalbare gadgets. Een snelle gave auto schaar ik even onder de gadgets: je kan prima zonder leven maar als je hem hebt is het wel aardig. Maar nuttige dingen geven vinden we dan vaak weer niet leuk. Maar dat is echt anders met deze gave producten van CUT. Een lamp is vreselijk nuttig maar ook vreselijk mooi en leuk om te geven, kijk maar op deze foto die van hun site komt.  Stoer, nuttig en niet truttig, dus geschikt als Sinterklaascadeau voor mannen. Maar een waarschuwing: de producten zijn uniek dus ook redelijk prijzig.

Cadeau voor studenten: een bloem van hout

Houten Narcis van Creative Use of TechnologyKen jij iemand die zelfs een Cactus dood kan laten gaan? Bij mij is het niet zó erg maar ik moet bekennen dat ik regelmatig onze plant vergeet water te geven. Ja, voor de zekerheid hebben we er echt maar één. Maar dit is wel een oplossing: een bloem van hout!

Deze Narcis gaat niet doder dan hij nu al is. Hij is prachtig, stilistisch en past in ieder interieur. Ook in studentenkamers is dit gewoon een leuke eyecather. Ze zijn met de laser gesneden waardoor er een mooie zwart randje aan het hout zit. Hij kwam bij mij gewoon door de brievenbus, je mag hem zelf nog in elkaar schuiven.

Leuk cadeau voor mannen en vrouwen lijkt mij. Hij kost op dit moment €15,00.

Behalve de houten Narcis en een Anjer zijn er ook Cactussen in verschillende soorten te vinden in de shop. Dit is toch echt creative use of technology?

 

Hout de tijd in de gaten!

Houten horloge van Creative Use of Technology, horloge van houtVeel jonge mensen gebruiken geen horloge meer omdat ze toch altijd op hun telefoon kijken. En anderen zijn erg kieskeurig als het om een horloge gaat. Een soort statussymbool kan het zijn. Smaken verschillen en daarom heeft Cut ook verschillende soorten houten horloges.  Je kan ze nog unieker maken dan ze al zijn door een persoonlijke tekst te laten branden op de achterkant van het horloge. Every second I love you more, staat bijvoorbeeld op de een voorbeeld horloge geschreven.

De houten horloges zijn er in verschillende maten en houtsoorten. En net als bij de juwelier kan je verschillende bandjes uitzoeken. Op de foto zie je een leren band maar je die van hout zijn ook stoer.

Een houten horloge is een leuk cadeau voor sinterklaas of kerst omdat de prijs ook leuk is. Vanaf €49,00 kan je al een leuk cadeau weggeven.

Hout je van mij of van je telefoon?

Houten telefoonhoes van Creative Use of Technologie, perfect sinterklaascadeau voor mannen

Zoek jij een Sinterklaascadeau voor mannen die meer van hun telefoon lijken te houden dan van jou? Dan is dit je kans om het praktische met het leerzame te verenigen. Want met creative use of technology maak je in een mum van tijd een volledige gepersonaliseerde telefoonhoes. Met precies de boodschap die jij wilt doorgeven aan je telefoonliefhebber.

Deze houten telefoonhoes is te verkrijgen voor de Samsung Galaxy en iphones. Ook hier weer verschillende soorten hout en prints. Je kan kiezen voor de standaard tekst Do more of what makes you happy of voor een zelfgekozen tekst of plaatje. In hun shop zie je de verschillende mogelijkheden vanaf €25. Neem zelf een kijkje bij de houten telefoonhoes.

Het is lastig je telefoon op de foto te zetten als hij zijn nieuwe hoes om heeft maar met de hulp van de spiegel lukt het. Hij ruikt nu heerlijk naar hout overigens. De hoes is niet te groot voor mijn broekzak en hij beschermt de camera op de achterkant goed. De voorkant is wel onbeschermd maar wie weet vinden ze daar bij Cut nog een oplossing voor.

Top toch dit Sinterklaascadeau voor mannen

Er zijn in de webshop echt mooie dingen te vinden. Niet alleen design gadgets maar ook serieuze meubelstukken. Ook een kwinkslag naar het handletteren van tegenwoordig, uiteraard van hout. Kaartjes, posters, onderzetters, klerenhangers, klokken en ga maar door. En er komt nog meer aan lees ik op de website. En als hout toch niet zo je ding is dan kan je eens kijken bij de andere blogs over cadeaus.

Hout jij ervan? Kijk dan of je deze producten kan winnen! Insturen kan tot 3 november 24.00 uur.

webmaster
Volg mij

webmaster

In deze rol schrijven we de wat algemenere blogs en de blogs in de serie 'toeslaan'. Praat je ook mee in onze besloten groep op Facebook? Leuk! www.facebook.com/groups/christelijkejongemannen
webmaster
Volg mij

Dit vind je ook leuk!

  • We hebben ruimte voor een nieuwe blogger! Marc-Jan heeft verschillende blogs geschreven over het boek "Een jongeman naar Gods hart" geschreven door Jim George. Helaas komt hij er nu niet meer aan toe om zijn serie af te maken omdat hij dit jaar examen moet…
  • Gek als ik ben op sociale media moest ik natuurlijk ook het boek Like Me lezen. De volledige titel is: Like Me #Jezus volgen in een Selfie cultuur. De recensie die Evie van Twinsane & Thriving er over schreef maakte mij nog nieuwsgieriger. En ja,…
  • Afgelopen maanden heb ik voor een sociale media challenge wat filmpjes gemaakt. Korte livestreams om wat aan te kondigen daar zie ik het nut wel van in. En ik heb een paar vlogs op de website van mijn praktijk voor jongerencoaching gezet. Die gaan over…
  • Nog even en alle scholen in het land zijn weer begonnen. Zo langzamerhand starten ook de mbo en hbo instellingen weer. Hoe ga jij het nieuwe jaar in? Met frisse moed of gezonde tegenzin? Goed voorbereid naar school dat betekent meer dan de juiste agenda…

webmaster

In deze rol schrijven we de wat algemenere blogs en de blogs in de serie ‘toeslaan’. Praat je ook mee in onze besloten groep op Facebook? Leuk! www.facebook.com/groups/christelijkejongemannen

2 gedachten over “Ik hout van jou! Sinterklaascadeau voor mannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *