Sinterklaascadeau voor mannen

Dieuwertje Blok is weer op tv en dat betekent dat Sinterklaas weer in aantocht is. Het Sinterklaas journaal is weer reuze spannend want er gebeuren weer rare dingen op het schip. En menigeen vind een kletsnat sinterklaascadeau. Waarschijnlijk overboord gevallen. In dit blog ook wat tips voor sinterklaascadeaus voor mannen.

Haat – liefde verhouding met Sinterklaas

Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met Sinterklaas. Een geweldig spel waar ook heel veel grote mensen aan meedoen. Maar ik heb iets tegen maskers en schmink. Ik vind het naar als iemand zich anders voordoet dan hij is. En omdat ik mensen meestal ‘lees’ meer nog dan dat ik naar ze luister kan ik niets met een geschminkt gezicht. Drukte en lawaai, daar kan ik ook niet goed tegen. Dus dat massale sinterklaasfeest schuif ik altijd graag mijn vrouw in de schoenen.

Maar ook liefde hoor. Ik vind het leuk die saamhorigheid, die blijde verwachtingsvolle gezichten van kinderen. En het is gewoon een leuk spel.

Wat is nou een leuk Sinterklaascadeau voor mannen

Ja we schrijven dit op een mannenblog, das wel een beetje raar eigenlijk. We zouden dit blog beter op een vrouwenblog kunnen schrijven, want dan is de kans groter dat het ook in de zak van Sinterklaas terecht komt. Maar wie weet lezen de vrouwen dit ook en anders kan je dit blog voor hun neus houden als je er wat interessants op ziet staan. De cadeauset van Nivea, prima dus! Zeker als je een gezin hebt is het Sinterklaasfeest een leuke gelegenheid om die kleine dingen aan te schaffen die je anders zelf zou kopen. Heb je geen gezin, dan woon je misschien nog thuis of op kamers en dan zijn handige hebbedingetjes of cadeaus die eigenlijk onzinnig zijn gewoon leuk om te krijgen. Omdat je het zelf nooit zou kopen.

Autoaccessoires

pingi auto ontvochtiger sinterklaascadeau voor mannenOok wel eens vocht onder je auto mat of flink beslagen ramen als je ‘s morgens weg wilt rijden? De Handyman heeft een Pingi Auto Ontvochtiger voor nog net geen 10.oo euro. Hij gaat jaren mee want als hij verzadigd is leg je hem in de magnetron tot alle vocht verdampt is. Dat is handig en beter dan het gezeur met theedoeken om je ramen steeds weer droog te maken.

En wat dacht je van nieuwe lampjes? Ruitenwisservloeistof? Alcoholtest? En heb je al een EHBO doos in je auto? Hopelijk heb je hem nooit nodig maar wie weet kan je er wel een ander mee helpen. Pas gebruikte ik tijdens een verhuizing even een pincet uit de EHBO doos omdat een van de verhuizers een splinter in zijn vinger had gekregen.

Computer en telefoon

smartphonestatief als sinterklaascadeauWe houden van alles waar een stekker aan zit. Maar als het over muizen gaat dan heb ik ze het liefste draadloos. Ik heb een paar keer één van de Action gekocht. Maar goedkoop was in die gevallen duurkoop. Misschien nu eens één bij Coolblue proberen. Vanaf €13,99 zijn ze daar te vinden.

Ben je fanatiek op Instagram en Facebook? Vraag dan als Sinterklaascadeau geen selfiestick maar een smartphonestatief. Dan hoef je niet zo hulpeloos de lucht in te kijken als je een selfie of een hullie maakt. Die van de foto kan je onder andere bij Coolblue vinden.

Handschoenen en sjaals

handschoen Sinterklaascadeau voor mannenDeze staan wat mij betreft op nummer 1. Handschoenen gaan snel kapot en het is gewoon niet fijn om met koude vingers op het station te staan. Vroeger was je een mietje als je handschoenen aantrok. Nu mag het gelukkig. De We verkoopt mooie simpele handschoenen en leuke sjaals. De Hema heeft uiteraard ook prima handschoenen, sjaals en mutsen. Vanaf 6 euro kan Sinterklaas daar scoren.

Kerstmuziek

morgen is het kerstfeest. mooi sinterklaascadeau voor christelijke mannenDe meeste christenen in Nederland geven met kerst geen cadeaus. Dan zit er niets anders op dan Sinterklaas te hulp te roepen voor je kerstcadeaus. De cd ‘Het licht komt eraan‘ van Pearl Joan Jozefszoon lijkt mij persoonlijk een mooie toevoeging voor mijn kerstcollectie. Dit zegt ze zelf over de cd : “Met dit album breng ik die huiskamersfeer naar de luisteraar toe, om samen dat bijzondere kerstfeest in een mooie akoestische setting te vieren”.

De kerst cd van Gerald Troost ken ik ook nog niet, die zou ik wel willen hebben omdat de meeste cd’s van Gerard prima zijn. De versie met de cover zoals op deze foto is bij Bol even niet beschikbaar. Daarom geef ik een link waar je al zijn werk kunt kopen.

Ik ben persoonlijk geen fan van Joke Buis maar misschien jij wel, zij heeft ook een kerstcd gemaakt.

Ook niets voor jou? Hier op de site van de Fakkel kan je allerlei genres kerstmuziek vinden.

Ga jij Sinterklaas vieren?

Ga jij het grote sinterklaasspel meespelen dit jaar? Hoe ga jij het vieren, hebben jullie tradities of expres niet? Wat is het mooiste cadeau dat je ooit hebt gekregen van Sinterklaas? Wat is je eerste Sinterklaasherinnering?

En als je geen Sinterklaas gaat vieren ben ik benieuwd waarom niet. Wat zijn je goede redenen daarvoor?

! lees het blog over houten cadeaus voor mannen.

! lees het blog over  christelijke cadeaus voor mannen.

! lees het blog over belijdenis cadeaus voor jongeren. Prima om het Sinterklaasfeest een christelijk tintje te geven toch?

webmaster
Volg mij

webmaster

In deze rol schrijven we de wat algemenere blogs en de blogs in de serie 'toeslaan'. Praat je ook mee in onze besloten groep op Facebook? Leuk! www.facebook.com/groups/christelijkejongemannen
webmaster
Volg mij

Dit vind je ook leuk!

  • We hebben ruimte voor een nieuwe blogger! Marc-Jan heeft verschillende blogs geschreven over het boek "Een jongeman naar Gods hart" geschreven door Jim George. Helaas komt hij er nu niet meer aan toe om zijn serie af te maken omdat hij dit jaar examen moet…
  • "Hou t em simpel", zei de man die ik begeleidde. "Tannou tammo, hou t em simpel". Hij zei het altijd en schreef het nooit. Dus ik zal 't wel verkeerd schrijven. Maar van deze man die echt niet kon leven in de normale grote mensen…
  • Terwijl ik gister het stuk over de tijger zat te schrijven luisterde ik via Spotify naar Opwekkingsliederen te laten omdat die mij regelmatig inspireren. En het lied 'U bent de Heer van de schepping' kwam voorbij. Hopelijk ken je het, maar omdat 329 best voorin…
  • Ben je d'r ook zo één? Heb je dat ook wel eens? Dat je achter je laptop gaat zitten om hele belangrijke dingen te doen? En dat er dan gewoon iets tussenkomt dat alle aandacht vraagt? Concentreer je roepen ze dan! Ik moet nu bijvoorbeeld…

webmaster

In deze rol schrijven we de wat algemenere blogs en de blogs in de serie ‘toeslaan’. Praat je ook mee in onze besloten groep op Facebook? Leuk! www.facebook.com/groups/christelijkejongemannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *