Wil je adverteren of samenwerken?

Door samen te werken kom je verder in het leven. Vandaar dat ik daar ook voor open sta. Ik doe graag ook iets voor je terug uiteraard. Schrijven, foto’s, vragen, er is nog ruimte genoeg. En misschien zijn jouw advertenties voor jonge mannen wel erg interessant. Via deze website kan je christelijke jonge mannen bereiken. Zou je misschien willen schrijven voor dit blog? Kijk dan op deze pagina bloggers gezocht.

Adverteren en affiliatie

Wil je via deze website christelijke jonge mannen bereiken? Heb je een onderneming of product dat past in de doelgroep ‘jonge christelijke mannen’ dan heb ik advertentieruimte voor je. Ook geven we graag een review voor een van jouw producten. Hier vind je mijn mediakit op Linkpizza.

Ik maak momenteel gebruik van de Affiliateprogramma’s via Tradetracker en Linkpizza. Meestal werk ik de links netjes weg in een gezellige tekst. Maar ik sta ook open voor advertorials of testproducten en reviews van boeken. Momenteel is de lezersgroep jong, studerend en net getrouwd en zijn ze christelijk in de zin van ‘reformatorisch’. Dat is niet de doelgroep maar wel de lezers die momenteel het meest langs lijken te komen. De snelle link naar mijn mediakit op Linkpizza.

Heb je als blogger zelf ook belangstelling om te werken met Tradetracker dan kan je je hier aanmelden. Samenwerken met Linkpizza kan via deze link.

Ik wil graag samenwerken met:

  • organisatoren van christelijke evenementen, congressen en activiteiten
  • christelijke jongerenorganisaties
  • christelijke boekwinkels, cadoshops, kledingwinkels voor mannen, sieraden voor mannen etc
  • reisorganisaties die zich richten op christelijke jongeren en jonge gezinnen
  • onderwijsinstellingen

Deze website is gestart in december 2016. Het aantal bezoekers neemt langzaam toe. Er is via www.bol.com al een aantal boeken verkocht. De bezoekers zijn momenteel voornamelijk jongeren in de leeftijd van 14-22 jaar. Maar we hebben de intentie te groeien en ons te blijven richten op de christelijke jongere en christelijke jonge man.

Beschikbaar zijn/jeugdwerkers

Wil je misschien beschikbaar zijn voor christelijke jonge mannen die een antwoord en steun hopen te krijgen van andere christelijke mannen? Zou jij iets willen en kunnen betekenen als rolmodel, luisterend oor of coach? Laat dan je gegevens ook achter. Wie weet doe ik eens een beroep op je! Misschien ben jij jongerenwerker of docent en vind je het tof om te schrijven over wat je tegenkomt?

Vragen stellen

Heb jij een vraag die je nergens kwijt kunt of waar je je misschien zelfs een beetje voor schaamt? Ik ga voor je op zoek naar het antwoord als ik het zelf niet weet. En het antwoord verwerk ik in een nieuw blog. Neem contact op via het formulier op deze pagina. Ik vind het wel prettig om je naam te weten. Want dan kan ik eventueel ook contact met je opnemen als ik denk dat dat nodig is. Alle christelijke mannen worden uitgenodigd om hun vragen te stellen.

Ik wil graag contact opnemen

Wil je om wat voor redenen dan ook contact opnemen dan kan dat via dit formulier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dit vind je ook leuk!

  • Ben ik nu degene die een website voor jonge christelijke mannen moet beginnen? Zijn er niet genoeg blogs voor mannen? En wat gaat een mannensite nu speciaal christelijk maken? En waarom speciaal voor jongeren en jonge mannen? Waarom niet gewoon voor christelijke jongeren in 't…
  • Wie zit er achter deze website voor christelijke jonge mannen in de leeftijd van 14 tot 45 jaar? Ik ben Chiel Voerman, getrouwd, vader van drie mooie kinderen. Op dit moment verdien ik mijn geld met het coachen van jongeren en jongvolwassenen. En dat zijn…
  • UITERAARD IS DE EO JONGERENDAG AL WEER VOORBIJ! We zitten nog in 2016 maar de EO komt met het blijde bericht dat de kaartverkoop voor de EO-Jongerendag 2017 is begonnen! Is dit goed nieuws? Als je er van houdt wel natuurlijk! Daarom krijg je hieronder…
  • De Wehkamp is zo vriendelijk ons eraan te herinneren dat het volgende week de laatste week is van de Back2school campagne. Daarom tot 50 % korting op de schoolspullen. De gratis bezorging gaat pas in bij een besteding hoger dan 20 euro. Dus nadat je…