Wil jij dit boek lezen, houden en verslaan?

“Hier gaan we over schrijven vanmiddag”,  dat schreven we vanochtend in onze post op Instagram. Geen woord van gelogen al kwam er wel eerst een blog over de bijbaan tussendoor. Het ging over het boek ‘Je bijbel ontdekken- leidraad voor een jonge man’.

We kregen het boek een poos geleden van Grace Publishing House . Het boek dat Marc-Jan aan het lezen is komt ook bij hen vandaan. We zijn nu op zoek naar een christelijke jonge man, een twijfelende jongere of een onchristelijke jongeman die nieuwsgierig is naar de bijbel en voor ons dit boek wil lezen. Uiteraard mag je het boek houden als je er eenmaal een leesverslag van gemaakt hebt.

Wie ontdekt de bijbel als jonge man

Het boek is geschreven door Jim George, ook de schrijver van het boek waar Marc-Jan nu doorheen gaat. Het is boek waarin op een redelijk vlotte manier aan de hand van een verhaal de kneepjes van het lezen van de Bijbel wordt besproken. Een jeugdwerker leert het een jongere uit zijn gemeente. Als lezer doe je mee in het gesprek en in de ‘huiswerk’ opdrachten die de jongere krijgt. Af en toe wat belerend maar dat kan aan mijn leeftijd liggen. Waarschijnlijk vind jij het een goed en fijn boek.

Wil jij het doen?

Is het iets voor jou? Zou jij het leuk vinden of misschien deze uitdaging aan willen gaan? Reageer voor maandag 11 september (dus doe het direct) en dan kom jij misschien in aanmerking. Als er meerdere jongemannen reageren dan gaan we loten.

Wat vragen we terug? Een verslag/blog op deze site dat je mag opsturen naar info@christelijkejongemannen.nl. Je mag het verslag op je eigen manier doen. Wie weet vind je het leuk om iedere hoofdstuk apart te bespreken zodat we met je zoektocht mee kunnen gaan. Dan zou je ook een persoonlijke uitdaging aangaan misschien. Je mag er ook een ‘droge’ recensie/boekbespreking van maken. Precies wat bij jou past. Misschien maak je wel een vlog.

Doen?

Reageer dan even via info@christelijkejongemannen.nl of laat je belangstelling blijken in een reactie onder dit blog, op facebook of op Instagram. Wat je NIET moet doen is je telefoonnummer en adres op die plekken achterlaten.

Chiel

Chiel

Communcatiemedewerker, blogger en online tekstschrijver at Stuk Verder Schrijven
Christen | vader| echtgenoot| '77 | Na jaren binnen de onderwijszorg gewerkt te hebben ben ik nu communicatiemedewerker en tekstschrijver. #hoogbegaafdheid #motivatie #geenzininschool.
Chiel

Dit vind je ook leuk!

  • Een Bijbel met uitleg en toepassingen voor het dagelijks leven, zo maakte ik voor het eerst kennis met de "Bijbel Dichtbij". Het maakte mij erg nieuwsgierig naar de inhoud van het boek. En ik was heel benieuwd naar wat het boek nu zo bijzonder zou…
  • Soms lees je iets wat je aandacht trekt. Ik ben geen lid van Refoweb maar als er eens iets moois te lezen is wil ik dat wel eens doen. Via Facebook of Twitter komt zo'n artikel dan 'tot mij'. Vandaag lees ik: "Prediking Gereformeerde Gemeente…
  • De vakantie komt zinderend dichtbij. Schoolpleinen zijn de hele dag vol met spelende kinderen en je kunt zomaar getuige zijn van een ludieke 'zwaai groep 8 de school uit actie'. In het centrum van onze stad struikel je ondertussen over de Duitsers en scholieren en…
  • Ben jij zo’n jongere die zondags zit te wachten tot de preek voorbij is? Of misschien val je zelfs in slaap? Ik herinner mij een dienst waarin de dominee een aantal jongeren letterlijk wakker schudde toen hij hun naam riep vanaf de preekstoel. Zelf zag…

Chiel

Christen | vader| echtgenoot| ’77 | Na jaren binnen de onderwijszorg gewerkt te hebben ben ik nu communicatiemedewerker en tekstschrijver. #hoogbegaafdheid #motivatie #geenzininschool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *