februari 3, 2017 christelijk cadeau voor valentijn

Klein cadeau voor Valentijn

Op 14 februari is het weer Valentijnsdag. Ga jij doen wat je hart je ingeeft deze Valentijn?

De oorsprong van dit kleine feestje is niet zo bekend.  Het zou kunnen gaan om een vruchtbaarheidsfeest waarbij jonge mannen blind een jong meisje trokken en ze tijdens het feest seks met elkaar hadden. Maar het kan ook gaan om een priester met de naam Valentinus die een hoop goede daden heeft gedaan en uiteindelijk heilig werd verklaard.
En weer een ander verhaal is dat de jonge romein Sint Valentijn vlak voor zijn executie (omdat hij zijn christen-zijn niet wilde opgeven) een kaartje achterliet voor de dochter van een medegevangene met daarop de tekst “Van jouw Valentijn”.

Als jij je hart laat spreken, wat ga je dan doen? Een stiekem kaartje in de tas van het meisje dat je wel erg leuk vind? De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor een klein cadeau voor Valentijn. En getrouwde stellen geven vaak iets voor ‘ons samen’ of spreken openlijk af elkaar geen cadeautjes te geven.

Eerst wat geinige tips, daarna staat onderin dit blog staat het mooiste cadeau denk ik. Een waardevol tip. Doen!

Idee voor een klein cadeau voor Valentijn.

Vacht plaid

Plaid dierenvacht - 130x160 cm - wit/grijsEcht wel, vrouwen hebben het altijd koud of zoeken de behaaglijkheid van een plaid als ze op de bank zitten. Zeker als ze alleen thuis zijn. Dus deze plaid dierenvacht van de Xenos is hip en zeker dus een warm gebaar.

 

 

MokkensetGiftset mokken Mr/Mrs

Als je van een beetje plagen houdt: twee mokken, een met de tekst: mrs Always Right en een met de tekst mr Right. Nog net geen 13 euro. Geinig van de Xenos, en de volgende koninginnedag verkoop je ze gewoon weer op de rommelmarkt.

 

chocola- en kaasfondeu

klein cadeau voor valentijn van cook & CoNee een klein cadeau voor Valentijn zeiden we toch? Ja dat is het ook. Dit is een geinig klein fondeutje van 13.99. Te koop bij de blokker en de online winkel van het blokker merk Cook & Co. Chocola en vrouwen is altijd een goede combinatie. Niet in een cadeaupapiertje geven maar klaar zetten en direct gebruiken als je rustig alleen bent. Hier kan je hem bestellen.

 

 

 

 

Macarons giftset hart

Is je vriendin of vrouw ook geraakt door het bakvirus? Dan is dit natuurlijk ook een geinig 1445029cadeautje. Macarons in de vorm van een hartje. Er zit ook een receptenboekje bij. Dus,…..een nog beter plan is het als jij als echte jonge man je bakkunsten laat zien en je haar verrast met deze lekkere hartjes voor bij de koffie. Maar nu heb je echt gelijk, dit is niet een klein cadeau. Kijk hier of het toch iets is.

Een waardevol christelijk cadeau voor Valentijn

En dan nu de mooiste tip voor dit blog. De bovenstaande tips zijn natuurlijk geinig. Maar als je echt wilt laten zien dat je serieus bent in je relatie dan is het boek ‘De vijf talen der liefde’ een fantastisch waardevol cadeau. Ik heb er ooit een workshop over gehouden bij studenten. En het gaf ze vreselijk veel inzicht in zichzelf maar ook in de ander. En zeker als je ook wilt laten zien dat je serieus met God wilt leven binnen je relatie dan is dit echt het cadeau. Dus eigenlijk twee keer scoren.

En het cadeau is dan nog niet gegeven als het is uitgepakt. Er komen allemaal momenten van samenzijn.Want dit boek ga je natuurlijk samen lezen. Aan het strand, in het bos, in de trein, lekker op de bank samen werken aan je relatie. Waardevol! Doen! En laat even weten hoe ze het vond!

webmaster
Volg mij

webmaster

In deze rol schrijven we de wat algemenere blogs en de blogs in de serie 'toeslaan'.
webmaster
Volg mij

Dit vind je ook leuk!

  • Sinterklaas en kerst zijn weer voorbij ondertussen. Maar er blijven nog zoveel gelegenheden over om iemand eens te verrassen met een kado. En nu maar hopen dat al die vrouwen op zoek zijn naar christelijke cadeaus voor mannen. En dat ze dan deze pagina tegenkomen…
  • Gaat er iemand in jouw omgeving belijdenis doen straks met Pasen of Pinksteren? Dan ben je misschien wel op zoek naar een geschikt belijdenisgeschenk voor jongens. Een leuke gewoonte die een ander een hart onder de riem steekt. In dit blog zetten we wat ideeën…
  • Heel veel jongeren doen belijdenis tussen Pasen en Pinksteren. Daarom hadden we rond Pasen al wat belijdenis cadeaus op een rijtje gezet. En nu doen we dat gewoon weer.  We noemden toen al wat boeken en zelfs geurtjes. We gaven daar ook een leuke tip…
  • Afgelopen maanden heb ik voor een sociale media challenge wat filmpjes gemaakt. Korte livestreams om wat aan te kondigen daar zie ik het nut wel van in. En ik heb een paar vlogs op de website van mijn praktijk voor jongerencoaching gezet. Die gaan over…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *