maart 8, 2017 waar kan ik inkt voor de printer kopen de cartridges koop je bij handyman

De cartridges is leeg! De inkt voor de printer is weer op.

Ja het is zo ver. De cartridge is leeg.  De inkt voor de printer is op. Het lijkt zo’n smoes die in het rijtje hoort van ‘de brug stond open en mijn band was lek‘. Maar het was gewoon echt waar.

Via bol.com had ik een boek verkocht. Heb je het wel eens gedaan? Het levert soms een leuk zakcentje op om je oude boeken te verkopen hebben we gemerkt. Onze kast stond gewoon te vol. En de meeste boeken lees je maar één keer. Als je zo’n boek dan verkocht hebt moet je een pakbon en een postzegel printen. Nou en dat lukte dus gewoon niet. De inkt was zonder waarschuwing gewoon op. Postzegels kan je gelukkig ook halen bij de Primera dus geen man overboord. Maar de pakbon, als ze belangstelling heeft voor de pakbon ga ik hem netjes nasturen.

Wat zou het tof zijn als iemand het inktpeil voor mij in de gaten zou willen houden. Dat er gewoon netjes op tijd een nieuw pakketje binnen komt met inkt.

Inkt voor de printer kopen

Wij hebben een Canon MP 495. Prima dingetje al heeft hij af en toe wat kuren. Maar het nare van zo’n oud modelletje is dat de ‘gewone’ winkels in het winkelcentrum de inkt voor de printer niet verkopen. En dat is wel heel rot. De Hema heeft veel inkt, maar niet de goede. De Blokker heeft online een hoop inkt maar in de winkel valt het tegen.

Dus ik koop de inkt voor de printer meestal bij de Handyman al moet ik daar een stuk verder voor fietsen. (“he dude, waarom koop je dan niet online” “omdat ik die printinkt NU nodig heb”). Bij ons staat er een vriendelijke man in de winkel die je eerst de goedkoopste inkt wil verkopen. Als je echt flink tegenstribbelt krijg je de echte originele inktcartridge die bij je printer hoort. Het B-merk voldoet prima. De Handyman noemt zich dé cartridgespecialist van Nederland. Nou ik vind het prima.

En wil je t echt weten? Ik ga ook naar deze winkel toe vanwege het gratis pak printpapier dat je er bij krijgt. Met die kleine koters over de grond gaat tekenpapier namelijk heel hard. En wat ook leuk is: als je nieuwe inkt voor de printer gaat kopen lever je de oude lege cartridge daar gewoon in. En hij is geld waard.

De Handyman heeft trouwens meer leuke acties die goed zijn voor het milieu en voor je portemonnee. Dus zeker de moeite waard om eens even te kijken. De online shop zit prima in elkaar ook. Snelle service.

Toen de printinkt op was,….

Vul eens in? Wat voor erge dingen zijn er gebeurt toen bij jou de printinkt op was?

(je weet het he, als je nu wat koopt via de links in dit blog dan help je de onkosten van deze website terug te verdienen)

webmaster
Volg mij

webmaster

In deze rol schrijven we de wat algemenere blogs en de blogs in de serie 'toeslaan'.
webmaster
Volg mij

Dit vind je ook leuk!

  • Ga jij nog een kerstboom kopen? Of houd je daar niet van? Bij ons thuis staat hij er ondertussen. Zo na Sinterklaas mag de kerstboom van zolder. Wij hebben ooit bewust gekozen voor een nepperd. Natuurbomen zijn zo duur en we vonden het voor de…
  • De zomervakantie begint bijna? Zwembroek kopen dus! Wat voor man ben jij? Trek jij je wat aan van de huidige trends of maakt het je niet zo vreselijk veel uit? Dan heb je het gemakkelijk. Bij de meeste herenwinkels is dan wel een mannenzwembroek te…
  • Haha als je een echte hipster bent dan gaat de baard er weer af om 2017! Tenminste, dat kwam vandaag voorbij ergens. De echte baardmannen houden hun baard gewoon en maken hem nog woester of nog meer biky. Het is tenslotte het jaar van de…
  • De vakantie is nu echt weer voorbij en ik weet niet hoe de vlag er bij jou bij hangt? Maar veel studenten en jongeren zullen weer weten hoe de bodem van hun spaarpot er uit ziet. We lazen in de krant van afgelopen week al…
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *