Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Benefietconcert Christian Verwoerd op 3 februari in Nijkerk

februari 3 @ 7:30 pm - 10:30 pm

€11

Op 3 februari 2018 vindt er een benefietconcert plaats in Nijkerk. Tijdens dit concert kunt u genieten van de muziek en verhalen van zanger Christian Verwoerd (& band).


Christian Verwoerd maakt al van jongs af aan muziek en heeft een passie voor het schrijven van liedjes. Vol liefde en overgave neemt hij zijn publiek mee op reis door de Bijbel en zijn geliefde Israël. Hij vertelt over wat God gedaan heeft en nog doet in zijn leven. En met succes, in 2017 stond hij wel 11 keer in de top 1008 op Groot Nieuws Radio, met als hoogste notering nummer 10 met het lied ‘Vol Ontzag’.

Samen met zangeres Erika de With en zijn band verzorgt hij een avondvullend programma.


Benefietconcert

Dit unieke benefietconcert is ten behoeve van Alpe d’HuZes, partner van KWF Kankerbestrijding. ‘Team Nijkerk’ bestaande uit Wim, Christian en Maaike Stam, Henrik van Hoef en Hans en Geeske van Laar zullen naar Frankrijk afreizen om aan dit initiatief mee te doen. Zij fietsen en wandelen meerdere keren de bochten van de Alpe op en zamelen zoveel mogelijk geld in voor KWF. Dit benefietconcert draagt hier aan bij.
Het concert is in de Opstandingskerk, Hoefslag 132 in Nijkerk, de kerk is open vanaf 19:30 en het begint om 20:00. Tickets (€10,- excl. administratiekosten) zijn exclusief verkrijgbaar via www.truetickets.nl.

Meer informatie op ons blog over dit concert.

webmaster
Volg mij

webmaster

In deze rol schrijven we de wat algemenere blogs en de blogs in de serie 'toeslaan'. Praat je ook mee in onze besloten groep op Facebook? Leuk! www.facebook.com/groups/christelijkejongemannen
webmaster
Volg mij

Gegevens

Datum:
februari 3
Tijd:
7:30 pm - 10:30 pm
Kosten:
€11
Website:
https://www.truetickets.nl/e/11599/benefietconcert-met-christian-verwoerd-en-band-nijkerk

Locatie

Opstandingskerk
Hoefslag 132
Nijkerk, 3862 KD Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.hervormdnijkerk.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *