Een jas voor de regen

Toen ik snel de inhoud van mijn mailbox checkte zag ik een mail met als onderwerp: Een jas voor de regen. Associatief als ik ben kwam er direct het lied van Trinity in mijn hoofd: “ik wens jou..een jas voor de regen en een jas voor de kou’.

Toen de mail aan de beurt was bleek er bij nader inzien iets anders te staan: Een jas tegen regen en kou. Het was een mailtje van de WE. Maar het lied zat al in mijn hoofd.

De mail heb ik wel serieus doorgenomen want het is voor mij wel tijd voor een nieuwe winterjas. De oude is versleten, tijd voor iets nieuws.

Een jas voor de regen bij WE Fashion

een jas voor de regen
Parka van de WE Fashion

WE Fashion heeft vijf soorten jassen. De Jackets voor de stoere uitstraling. Praktisch, warm en goed voor alle gelegenheden, lekker op de fiets en warm op het perron. De Coat is de wat langere jas van wol of katoen. Sommigen hebben een overslag en een dubbele rij knopen. Beetje netter dan de jacket. Al heb je bij een coat al snel een sjaal nodig.  De top coat is de coat die ook flink geschikt is om over een kostuum aan te trekken. Dus ben jij een pakkenman, dan is dit de jas voor jou waarschijnlijk. De Parka vind ik tof! Vooral voor anderen. Want ik heb veel te korte pootjes voor zo’n lange jas. Hij is wel stoer en flink warm lijkt mij.

De Bomber dan nog, maar das eigenlijk meer een tussenjas: kort, licht en vlot. Beetje ‘jaren ’90 maar met een frisse update’ zeggen ze bij We Fashion. Shop hier hun jassen.

Even tussen twee ( ) stel dat je vandaag, dus zondag 8 oktober dit blog lees, dan heb je alleen vandaag nog 20 % korting op de pakken van WE x van Gils. Mooie strakke slim fit pakken die prima zijn voor jonge mannen. Zeker voor christelijke jonge mannen. 🙂

Een winterjas voor heren bij Suitableshop of Jac Hensen

Ben jij een net mannetje en draag je weinig spijkerbroeken dan is het misschien een idee een tikje nettere winterjas te kopen. Veel van de jassen van de Suitableshop passen waarschijnlijk beter bij jouw pantalons of katoenen broek. Iets gladder en dus ook een wat nettere uitstraling. Jac Hensen verkoopt ook allerlei jassen en zelfs ook leren jassen met het label ‘nieuw’.  Van duf tot ‘oke’ wat mij betreft altijd bij Jac Hensen.

Vet stoer, wind en waterdicht bij Vrijbuiter

winterjas voor heren kopenDoe eens gek! Als je veel op het station staat te wachten dan heb je wel belang bij een echt warme jas die ook een buitje kan hebben. Bij de Vrijbuiter en natuurlijk ook andere kampeerwinkels en sportwinkels verkopen ze lekkere winterjassen. Gewoon voor praktisch gebruik maar ook nog mooi. En op een koude berg in de zomer voor je tentje staat ie ook niet verkeerd.

Eigenlijk vind ik hem wel wat hebben. Take a look.

webmaster
Volg mij

webmaster

In deze rol schrijven we de wat algemenere blogs en de blogs in de serie 'toeslaan'. Praat je ook mee in onze besloten groep op Facebook? Leuk! www.facebook.com/groups/christelijkejongemannen
webmaster
Volg mij

Dit vind je ook leuk!

  • Robert Huurnink schrijft over zijn twijfels en vragen. Vandaag de eerste aflevering: Ik heb hun God verdronken. Mag ik even twijfelen? Mag ik even schreeuwen en zeggen dat ik het niet meer kan volhouden? Mag ik zeggen dat ik even niets meer zeker weet? Bestaat…
  • Robert geeft ons een inkijkje in zijn zoektocht naar God. Hij schrijft God met een kleine g, hij legt dat uit in deel 2. Het zijn al heel wat gedachten zo in deze zoektocht. Had je het gemist? Begin dan nog eens bij deel 1…
  • COLUMN. Het houdt de gemoederen wel bezig zeg. Twee joekels van kerken gaan er gebouwd worden. Tenminste, dat zijn de plannen. Een megakerk voor de Doorbrekers en een megakerk voor de GerGem in Yerseke. In het gebouw van de GerGem gaan ruim 2000 mensen passen.…
  • Het mooie weer is het land binnen gekomen dus weer tijd voor de zwembroek mannen! Een zwemfanaat ben ik persoonlijk helemaal niet. Maar goed, beetje kastelen bouwen en grachten graven op het strand vind ik wel prima als het zonnetje lekker schijnt. In dit blog…

webmaster

In deze rol schrijven we de wat algemenere blogs en de blogs in de serie ‘toeslaan’. Praat je ook mee in onze besloten groep op Facebook? Leuk! www.facebook.com/groups/christelijkejongemannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *