Christelijke bloggers gezocht

Christelijke bloggers gezocht! Ja, echt wel! Deze site moet gevuld worden door lekker veel schrijvers met verschillende stijlen en standpunten. Er is nog zoveel om over te schrijven! Weet jij waar christelijke mannen mee bezig zijn en interessant vinden? Heb jij ook inspiratie om te schrijven voor deze website?

Of ben jij een christelijke jongere die ergens intensief mee bezig is en er over wil schrijven? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen.

Misschien heb je een goed onderwerp om regelmatig over te schrijven? Ergens waar je ook nog een beetje verstand van hebt? Er staan nu wat rubrieken op deze website maar misschien wil jij wel schrijven over iets heel anders.

We kunnen het vast inpassen. Wie weet ga je binnenkort op reis en wil je daar verslag van doen? Of lees je net als Marc-Jan een boek en wil je met ons delen hoe je je er doorheen worstelt? Of ga je bijna trouwen en vind je het leuk om te delen wat je er allemaal voor regelen moet? Of ben je gek op producten en vind je het heel tof om af en toe voor ons een product uit te proberen? Of zit je in een te gekke jeugdgroep en maken jullie samen van alles mee?

Christelijke bloggers gezocht daarmee bedoelen we ook die jongens en jonge mannen die ons kunnen helpen te overleven in een vrouwenomgeving bijvoorbeeld. Hoe gaat het met de pabostudenten binnen de basisscholen, de verpleegkundigen op de kraamafdeling etc. Al die plekken waar je zo heel erg kunt merken dat mannen anders zijn dan vrouwen. Dat zijn boeiende verhalen voor op deze website.

Of misschien vind je het wel heel leuk om op zoek te gaan naar de antwoorden van vragenstellers? En wil je dat in een mooie blogje verwoorden?

Zou leuk zijn, dan verandert de titel van deze pagina straks van ‘christelijke bloggers gezocht’ naar ‘Toffe christelijke bloggers gevonden’!

Christelijke bloggers gezocht: ik wil wel meer weten daarover!

Dit vind je ook leuk!

  • Door samen te werken kom je verder in het leven. Vandaar dat ik daar ook voor open sta. Ik doe graag ook iets voor je terug uiteraard. Schrijven, foto's, vragen, er is nog ruimte genoeg. En misschien zijn jouw advertenties voor jonge mannen wel erg…
  • Ben ik nu degene die een website voor jonge christelijke mannen moet beginnen? Zijn er niet genoeg blogs voor mannen? En wat gaat een mannensite nu speciaal christelijk maken? En waarom speciaal voor jongeren en jonge mannen? Waarom niet gewoon voor christelijke jongeren in 't…
  • Wie zit er achter deze website voor christelijke jonge mannen in de leeftijd van 14 tot 45 jaar? Ik ben Chiel Voerman, getrouwd, vader van drie mooie kinderen. Op dit moment verdien ik mijn geld met het coachen van jongeren en jongvolwassenen. En dat zijn…
  • Moet de christelijke man een tijger zijn of juist een tamme huiskat? Er kwam een vraag over. En we gaan er over nadenken. Met jou! Schrijf jij in de reacties wat jij er van vindt?