februari 23, 2017 man gaat bijna trouwen

Ben jij die jonge man die bijna gaat trouwen?

Ben jij die jonge man die bijna gaat trouwen? Ik zag net een leuke actie voorbij komen voor bruidegommen. Als je via Facebook een aanstaande bruidegom tagt heeft hij kans op een gratis trouwpak. En jij zelf op een nieuwe outfit t.w.v. 250 euro. Niet geschoten altijd mis. Deze actie is van Jac Hensen. Hier vind je het betreffende bericht op hun Facebookpagina. Update: Deze actie is niet actueel. De rest van het blog wel.

Als je zelf bijna gaat trouwen dan moet je natuurlijk je vrienden even tippen. Scheelt toch een paar 100 euro.

Ik ben met een broer en een zwager bij Jac Hensen geweest om een trouwpak te kopen. En zelf heb ik er ooit ook een pak gekocht. Vanwege de korte maten en het feit dat je je pak qua maten samen kan stellen. In mijn geval dus de broek een maat kleiner dan het jasje. Ik vind de winkel prima, zeker in Amersfoort waar hij ook nog op loopafstand van het station is. En een klein detail, de winkel is net zo oud als ik. 🙂 Lekker belangrijk.welke christelijke jonge man gaat bijna trouwen, ben jij die jonge man die bijna gaat trouwen?
Jac Hensen is best een grote winkel waar je in allerlei stijlen goed kunt slagen. Qua plaatjes, deze foto hierboven is een screenshot van hun homepage, vind ik de middelste de meest aantrekkelijke kledingstijl. Jij?  Hoewel, de rechter vind ik ook wel stoer eigenlijk. Het linker plaatje past niet bij mijn manier van leven. In wat voor situatie heb ik nu een pak aan. De bruiloften zijn al voorbij en in de kerk is het bij mij gelukkig niet nodig. Altijd fijn als je gewoon lekker jezelf mag zijn.

Shop the look

Op hun site kan je ook ‘shop the look’ doen. Vind ik altijd een leuke manier van kleding uitzoeken. Ik vind etalagepoppen er ook altijd tof uit zien maar als ik die kleren zelf aantrek staat het voor geen meter. Das dan weer jammer. (dat betekent dus: koop nooit een auto, blijf altijd sporten en eet niet teveel). Jac Hensen heeft trouwens een speciale pagina ingericht voor lengtematen en een voor grote maten.

Ben jij die jonge man die bijna gaat trouwen?

Ben jij die jonge man die bijna gaat trouwen? Dan hoop ik van harte dat je dat trouwpak gaat winnen. Laat het even weten als je hem gewonnen hebt. En als je dan toch zelf een pak moet kopen laat je dan goed adviseren en ga niet over één nacht ijs. Toen ik trouwde was het overigens bijna 40 graden. Als dat bij jou ook het geval is kan ik je aanraden om twee overhemden en twee t-shirts/hemden mee te nemen op de grote dag. Net als een nette witte zakdoek die kan fungeren als zweetdoek.

En beetje brutaal misschien. Maar vergeet niet om goed ondergoed te kopen! Soms zie je zo’n bruidegom die te los ondergoed draagt (of zo’n kantoorfreak met tegenwind op het station, jakkes). Niet doen! Draag goed stevig ondergoed wat de boel goed bij elkaar houdt. Ook als je op zo’n ongemakkelijke stoel moet zitten tijdens het burgerlijk huwelijk wil je er charmant uitzien. En qua enthousiasme op deze dag kan er van alles gebeuren immers. Er worden deze dag net wat teveel foto’s genomen om hier te gemakkelijk mee om te gaan. Ondergoed hebben ze ook bij Jac Hensen. Maar jij bent vast net als de meeste mannen, dus klik je voor je ondergoed naar de Hema.

Hou je van een grapje? Dan zou je je boxer of slip ook kunnen laten bedrukken met een lieve tekst voor je vrouw. Maar kweenie of dat een beetje te goedkoop is eigenlijk op zo’n mooie dag. Ik zou gaan voor netjes en rustig ondergoed in een donkere kleur. Stel je niet te veel voor van de huwelijksnacht overigens, je bent beiden doodmoe namelijk.

Alternatief voor het trouwpak

Zelf heb ik vreselijk veel spijt van het trouwpak dat ik kocht. Ik heb me laten meeslepen door de mensen om mij heen. En ook de dag zelf zouden we nu heel anders doen. (dat betekent: heb maling aan tradities en doe wat je echt zelf wilt als is het trouwen met z’n tweeën op een geheime locatie).

Op deze pagina zie je wat leuke alternatieven voor het trouwpak. Stiekem zeg ik: doen!

Vraagje

Maar goed, ben jij die jonge man die bijna gaat trouwen? Of ben je nu verkeerd en ben je zo langzamerhand moed aan het verzamelen je vriendin ten huwelijk te vragen?

Vertel eens?

webmaster
Volg mij

webmaster

In deze rol schrijven we de wat algemenere blogs en de blogs in de serie 'toeslaan'.
webmaster
Volg mij

Dit vind je ook leuk!

  • Het mooie weer is het land binnen gekomen dus weer tijd voor de zwembroek mannen! Een zwemfanaat ben ik persoonlijk helemaal niet. Maar goed, beetje kastelen bouwen en grachten graven op het strand vind ik wel prima als het zonnetje lekker schijnt. In dit blog…
  • De Wehkamp is zo vriendelijk ons eraan te herinneren dat het volgende week de laatste week is van de Back2school campagne. Daarom tot 50 % korting op de schoolspullen. De gratis bezorging gaat pas in bij een besteding hoger dan 20 euro. Dus nadat je…
  • Zo'n 90 jaar geleden was het nog heel normaal dat christenen en dan met name de katholieken zich met Pasen in nieuwe kleren staken. Daar komt de uitdrukking 'er op je paasbest uitzien' vandaan. En eigenlijk is er wel wat voor te zeggen. Met Pasen…
  • Als het zo ver is dan kan je er best onrustig van worden. Is de lengte bijvoorbeeld toch belangrijk? Of de breedte? Dat zijn zo van die vragen die jou als jonge man erg bezig kunnen houden. Of niet dan? Daarom geven we hier wat…

2 gedachten over “Ben jij die jonge man die bijna gaat trouwen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *