januari 9, 2017 jongen mannen moeten een slipcursus volgen

Een teamuitje of gewoon een kado voor mannen: slipcursus

Zolang ik autorijd denk ik iedere winter weer: waarom heb ik geen slipcursus gedaan? Herken je dat? Die dreigende gladheid of gewoon die echte sneeuw van de afgelopen dagen maken je toch wel wat ongerust op de weg toch? Een slipcursus voor mannen en vrouwen zou het op de weg toch veiliger maken.

Ooit woonde ik een poosje boven een paardenstal in Hulshorst. In 2004 had het flink gesneeuwd en toen moest ik met mijn citroentje van de landweg de grote weg op draaien. Maar de schuivers hadden er een flinke berg sneeuw voor gelegd. Dus gas geven, sturen en op de weg blijven was even wat te veel. Ik draaide toen ik op de rijbaan was netjes een rondje met mijn auto om tegen de vluchtheuvel tot stilstand te komen. Dat was wel het spannendste wat ik heb meegemaakt geloof ik. Dus dat valt weer mee. En toen ik in Breukelen woonde ben ik twee keer mijn straat voorbij gegleden. Haha dat voelt wel stom. Moet je een extra rondje rijden. Spannender is het gelukkig nog niet geworden.

Slipcursus voor mannen en vrouwen

slipcursus voor mannen en vrouwenEen slipcursus is natuurlijk een goed idee voor mannen en vrouwen. Onder veilige omstandigheden toffe capriolen uithalen met een auto. Wie wil dat nu niet?

Lijkt mij wel top omdat eens als teamuitje te doen. Dan leer je je teamgenoten weer eens op een andere manier kennen. Misschien wel leuk als vrijgezellenfeest, of is het daar te serieus voor zo’n slipcursus. Want Hoe krijgt u een slippende auto weer onder controle is een vraag waar je over na moet denken voordat je de gladde weg op gaat.

Een slipcursus via de Verkeers Veiligheids Groep Nederland schijnt een goede cursus te zijn. Gelukkig is er af en toe eens een goede aanbieding zoals deze:Anti-slip cursus voor 2 personen met extra korting

Aanbieders van een slipcursus

Waar kan je allemaal zo’n slipcursus volgen? Ik noem er een paar zodat je zelf wat kunt oriĆ«nteren. Als je lid bent van de ANWB kan je het beste naar een cursus van de ANWB kijken. Ze zijn er in verschillende soorten te vinden.

Heb je in je kerstpakket een Pluim gekregen of een Groupon? Helemaal top! Op pluimen.nl zijn ook slipcursussen te vinden. En je een Groupon voucher kan onder andere ingewisseld worden voor een dag slippen bij de ANWB maar ook andere slipscholen.

Binnenkort wat te vieren?

Wie weet kan die anti slipcursus op je verlanglijst! Of heb je nu eindelijk een manier gevonden om iemand te bedanken voor bewezen diensten of zijn aanwezigheid? Bedankt dat je er bent, dat kan je prima zeggen met een slipbon toch? En Nederland wordt er weer wat veiliger van!

Cadeautip: Anti-slipcursus, VIP catering in leuke cadeauverpakking

En ga je nu een slipcursus volgen? Schrijf er eens een leuk verslag van en stuur het naar ons op!

Chiel
Volg mij

Chiel

Ik ben zelfstandig hulpverlener en coach voor jongeren en studenten. Daarnaast ook (online) tekstschrijver en blogger. www.stukverder.nl www.stukverderschrijven.nl 1977, getrouwd en drie kinderen. #hoogbegaafdheid, #spijbelen #autisme #motivatie #burn-out
Chiel
Volg mij

Dit vind je ook leuk!

Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *