maart 18, 2017 ONTWIKKELINGEN voor de website voor jonge christenen, christelijke jongemannen, christelijke jonge mannen, jonge christelijke mannen

Ontwikkelingen binnen deze website voor jonge christenen

Deze website is ondertussen 4 maand in de lucht. En ik ben niet ontevreden over het aantal mensen dat de website bezoekt. Dus dat is mooi. Via de website worden zelfs al wat boeken aangeschaft via Bol.com ,dat is leuk! Want die paar centen stromen rechtstreeks terug in deze website. Maar er is meer te melden over deze website voor jonge christenen.

Website voor jonge christenen krijgt een broer

Ik gebruik nu al een paar keer het woord website voor jonge christenen. En dat is niet voor niets. We hebben er namelijk een grote broer bij gekregen. Ik merkte dat deze website vooral veel echt jonge christelijke mannen trekt. De leeftijd van de bezoekers zit nu tussen de 14 en 23 jaar. En daarom wil ik mij daar nu ook meer op gaan richten. En eigenlijk deed ik dat al we. Ben je ouder dan 23 dan ben je uiteraard nog steeds van harte welkom.

André Scholten is ondertussen in goed overleg begonnen met de website ‘De Christelijke man’. We zullen gaan samenwerken en gastbloggen op elkaars website.

Heeft dit gevolgen voor de onderwerpen waarover we gaan schrijven? Nou niet vreselijk. Stel dat ik (of iemand van jullie) een blog ga schrijven over het huwelijk, dan zal dat op dit blog zijn over de start van het huwelijk, over de eerste perikelen etc. En op de website van onze broer gaat het dan eerder over de problemen binnen een huwelijk, hoe houdt je je realtie goed, etc.

Deze website blijft een website voor mannen. Voor christelijke jonge mannen. Voor jonge christenen.

Agenda voor christelijke jonge mannen

Je hebt gezien dat er afgelopen week een blog was over de vader en zoon survival van de HHJO. Daarmee heb ik mij niet verbonden aan de hersteld hervormde kerk zoals iemand opmerkte. Deze website blijft gewooSurfaceBookn lekker interkerkelijk. Of eigenlijk nog beter: niet gerelateerd aan een kerk. Het gaat hier over christelijk leven en dat doen veel mensen ook vanuit een kerk. Het blog is overigens wel erg goed geweest voor de kijkcijfers. Verschillende jongerenwerkers vanuit de HHK hebben dit blog gedeeld en geliked.

Ik heb een plek voor een evenementenagenda ingericht. Dus evenementen als dit survivalweekend en andere activiteiten die interessant zijn voor jonge christenen kunnen daar een plekje krijgen. Als jij eens iets voorbij ziet komen dan mag je mij tippen! Het gaat dan niet om plaatselijke praiseavonden o.i.d maar evenementen en bijeenkomsten die echt wel gericht zijn op een grote groep jonge christenen.

De Facebookgroep daar is iets mee

Tja, wat vinden we van de facebookgroep. Ik heb hem onlangs weer teruggezet van geheim naar besloten omdat ik het wel fijn vind als jongeren die groep wel kunnen vinden als ze willen. Het gesprek in de groep loopt nog niet echt. En als dat zo blijft dan hef ik de groep binnenkort op. Dan is er gewoon geen behoefte aan, dat kan natuurlijk. En hopelijk betekent dat jullie allemaal een plek hebben waar je in gesprek kunt komen.

Zijn er nog jongeren die kunnen schrijven

Zijn er nog meer jongeren die af en toe of regelmatig iets willen schrijven voor dit blog? Je kan het prima gebruiken om je portfolio op te bouwen bijvoorbeeld. Blogs worden steeds vaker gedeeld ook via Twitter dus het bereik wordt steeds groter. Hier in dit blog kan je lezen wat voor soort schrijvers of fotografen ik zoek. En wie weet heb je nog een veel beter idee.

 

Nieuwsbrief christelijke jonge mannen

Dit soort blogs zou ik liever als nieuwsbrief versturen. We zullen niet spammen.

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Chiel
Volg mij

Chiel

Ik ben zelfstandig hulpverlener en coach voor jongeren en studenten. Daarnaast ook (online) tekstschrijver en blogger. www.stukverder.nl www.stukverderschrijven.nl 1977, getrouwd en drie kinderen. #hoogbegaafdheid, #spijbelen #autisme #motivatie #burn-out
Chiel
Volg mij

Dit vind je ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *