christelijke blogs en christelijke hulpverleners

Op deze pagina komen de links te staan naar christelijke hulpverleners en christelijke blogs waar je wel eens wat aan zou kunnen hebben. Ook bedrijven en ondernemingen die deze site een warm hart toedragen mogen hier vermeld worden.  Als je ook op deze pagina wilt staan of een suggestie hebt voor christelijke hulpverleners en christelijke blogs  kan je een mail sturen naar infoadchristelijkejongemannen.nl

Bovenin staan de christelijke blogs en onderin de websites van christelijke hulpverleners

Christelijke blogs

Leenard Kanselaar

Leenard is jongenwerker en hij schrijft over zijn zoektocht naar God en het geloof. Hij wil deze zoektocht met ons allemaal delen. Hij schrijft over geloven na het loslaten van religieuze en reformatorische roots. Met zijn blogs wil hij ook discussie los maken. Ik denk dat je je eigen gedachten en twijfels wel zult herkennen in zijn blogs.

Marc-Jan Schrijft

Marc-Jan werkt mee aan onze eigen website voor christelijke jonge mannen. Hij heeft ook een eigen site waar hij recensies schrijft maar ook aandacht vraagt voor de boeken die hij zelf schrijft. Met zijn 16 jaar is hij echt wel een jonge christelijke man! Leuk om hem te volgen.

Maximaliseren en inspireren

Onder deze titel schrijft Chiel over geloof, maatschappij. En af en toe ook heel gericht op jonge mensen. Zo is er ook een serie over jongeren in de kerk te vinden bijvoorbeeld.

De Christelijke man

André Scholten heeft het initiatief genomen tot een website voor christelijke mannen. Zijn doelgroep sluit aan op de doelgroep van deze website.

Christelijke hulpverleners voor jonge mensen

landelijk:

Ik Zoek christelijke hulp

Ik zoek christelijke hulp is verzamelsite waar zo’n 1400 hulpverleners bij zijn aangesloten. Het is een zoekmachine. De praktijken die het keurmerk christelijke zorg hebben gekregen hebben vaak een mooie regeling met Prolife zorgverzekeringen gesloten.

Geloven in de liefde

Een website over homo of lesbisch zijn. Achter deze website zitten zelfstandige christelijke hulpverleners.

Gelderland

Stuk Verder

Een zelfstandige kleine praktijk voor jongerencoaching en studentencoaching. Ook docenten met vragen op het gebied van leerlingenbegeleiding kunnen er terecht. Hoogbegaafdheid, spijbelen, geen motivatie, moeilijk thuis, etc.

Dit vind je ook leuk!