christelijke blogs en christelijke hulpverleners

Op deze pagina komen de links te staan naar christelijke hulpverleners, christelijke blogs en christelijke ondernemers waar je wel eens wat aan zou kunnen hebben. Ook bedrijven en ondernemingen die deze site een warm hart toedragen mogen hier vermeld worden.  Als je ook op deze pagina wilt staan of een suggestie hebt voor christelijke hulpverleners en christelijke blogs  kan je een mail sturen naar info@christelijkejongemannen.nl

Christelijke blogs

Leenard Kanselaar

Leenard is jongenwerker en hij schrijft over zijn zoektocht naar God en het geloof. Hij wil deze zoektocht met ons allemaal delen. Hij schrijft over geloven na het loslaten van religieuze en reformatorische roots. Met zijn blogs wil hij ook discussie los maken. Ik denk dat je je eigen gedachten en twijfels wel zult herkennen in zijn blogs.

Marc-Jan Schrijft

Marc-Jan werkt mee aan onze eigen website voor christelijke jonge mannen. Hij heeft ook een eigen site waar hij recensies schrijft maar ook aandacht vraagt voor de boeken die hij zelf schrijft. Met zijn 16 jaar is hij echt wel een jonge christelijke man! Leuk om hem te volgen.

Maximaliseren en inspireren

Onder deze titel schrijft Chiel over geloof, maatschappij. En af en toe ook heel gericht op jonge mensen. Zo is er ook een serie over jongeren in de kerk te vinden bijvoorbeeld.

Digitale zendeling

André Scholten schreef eerst op De Christelijke man en sloot daarmee qua doelgroep aan op onze website. Maar hij heeft er voor gekozen om zijn activiteiten te centreren. Hij werkt namelijk voor Agapé en wil daar meer aandacht aan besteden.

Robert Huurnink

Robert werkt mee aan deze website voor christelijke jonge mannen. Hij beschrijft zijn zoektocht naar God.

Hemelse hoop

Gerjan Dekker (’93) heeft nog maar kort geleden Jezus echt leren kennen. Hij wil graag mensen bemoedigen en ‘vrij zetten’ zoals hij dat zelf noemt.

Christelijke hulpverleners voor jonge mensen

landelijk:

Ik Zoek christelijke hulp

Ik zoek christelijke hulp is verzamelsite waar zo’n 1400 hulpverleners bij zijn aangesloten. Het is een zoekmachine. De praktijken die het keurmerk christelijke zorg hebben gekregen hebben vaak een mooie regeling met Prolife zorgverzekeringen gesloten.

Geloven in de liefde

Een website over homo of lesbisch zijn. Achter deze website zitten zelfstandige christelijke hulpverleners.

Gelderland

Stuk Verder

Een zelfstandige kleine praktijk voor jongerencoaching en studentencoaching. Ook docenten met vragen op het gebied van leerlingenbegeleiding kunnen er terecht. Hoogbegaafdheid, spijbelen, geen motivatie, moeilijk thuis, etc.

Christelijke bedrijven en christelijke ondernemers

Christelijke vacaturebank

Alex Rebergen is in januari 2017 gestart met een nieuwe christelijke vacaturebank. Ook heel simpel en heel duidelijk onder die naam: CVB Christelijke Vacaturebank. Een site dus voor werkgevers en werknemers.

 

Dit vind je ook leuk!